Avainsanat

Kun kävin yritysneuvonnassa syksyllä 2009 ja kerroin liikeideastani, yritysneuvojani ensimmäisiä kysymyksiä oli, miten aion laajentaa. Siinä vaiheessa, kun omakin yritys oli vielä perustamatta, kysymys tuntui lähinnä huvittavalta, mutta siitä se idea sitten lähti.

Helmikuussa 2010 näin lehdessä ilmoituksen Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnosta ja päätin hakea ohjelmaan. Pääsin ja puolentoista vuoden ajan olen käyttänyt kaiken ylimääräisen ajan Tavararemontin kehittämiseen. Ajatus oli jo silloin, että Tavararemontti voisi olla yritys, jossa itsenäiset Tavararemontti-yrittäjät eli Tavararemontti-tiimiläiset voisivat toimia Professional Organizereina omilla paikkakunnillaan. Yhdessä, isompana tiiminä, voisimme paremmin markkinoida palveluitamme ja aloittavat yrittäjät saisivat testatun konseptin käyttöönsä franchising-tyyppisesti.

Viime perjantaina, 16.9.2011, suoritin tutkintoni jälkimmäisen näytön ja pääsin läpi eli olen nyt tuotekehittäjä ja Tavararemonttia varten tekemäni työ alkaa näkyä julkisuudessakin. Tavararemontti-tiimiin tuli elokuussa vahvistusta, kun palkkasin Tanja Kukkosen avukseni tekemään järjestämistyötä. Olen jo puhunut asiasta myös viime keväänä valmistuneille kollegoille ja muutamalle minuun yhteyttä ottaneelle, alasta kiinnostuneelle henkilölle. Neuvottelut ketjun laajenemisesta pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ovat käynnissä.

Projekti on vielä kesken. Web-osoite www.tavararemontti.fi johdattelee toistaiseksi Ordinaren sivuille, mutta kaikki aikanaan. Tavararemontin etenemistä voi seurata jo Facebookissa ja juuri avatussa Tavararemontti-blogissa. Siinä tiimiläiset pääsevät kertomaan omia kokemuksiaan työstä. Kopioin sinne tästä blogista järjestämiseen liittyvät kirjoitukset ja aion jatkaa niiden kirjoittamista Tavararemontti-blogiin. Tässä blogissa aion jatkossa kirjoitella muistakin minua kiinnostavista asioista, kuten sosiaalisesta mediasta ja yrittäjyydestä. Kivaa, jos jäät tämänkin blogin seuraajaksi. 🙂

Maria Laitinen ja Tanja Kukkonen eli tämänhetkinen Tavararemontti-tiimi

Mainokset